2020 MV Agusta Dragster 800 RR

6 830 000 Ft

Az MV Agusta Brutale 800 RR szép dizájnelemekkel, erősebb motorral és néhány műszaki újítással büszkélkedhet. Elöl tiszta naked bike, alacsonyra helyezett rendszámtábla tartóval, csonka hátsó váznyúlvánnyal.

A Brutale 800 RR egy még sportosabb kiadás lett az MV Agusta motormodellek közül, kormánya széles, enyhén hajlított, a tank az első kerék felé lejt.

A Dragster RR tisztán veszi a gázt, lágyan tol, a háromhengeres motornak köszönhetően a pilóta dinamikusan élvezheti az utazást. Hátrafelé forgó főtengellyel ellátott, 798 cm3-es soros motor, dupla befecskendező fúvókákkal, valamint a módosított kipufogónak köszönhetően 140 LE lakozik benne. Az élvezetes 86 newtonméteres nyomatéknak és a széles fordulatszámnak köszönhetően egyből feltűnik, hogy az RR egy jóval erősebb változat lett, mint a standard kivitel.

A gázmarkolat használata közben érezhető, hogy a motor erőteljes nyomatékot vált ki, 13.200/perces fordulatszámig nő, mint egy igazi sport motor, de ahogy a helyzet kívánja, az RR-el visszafogottan is lehet motorozni.
A Dragster RR-t sportos beállítottságú motorvezetőknek ajánljuk, hiszen  milliméteres Marzocchi villával és Sachs rugóstaggal ellátott feszes hangolású futómű és széles állítási tartomány jellemzi. Az RR igazi rosszfiús sármosságot áraszt magából, különösen a Pearl Shock Red és a Pearl Ice White fényezésű Dragsterre jellemző színei miatt, valamint a fehér küllős abroncsoknak köszönhetően.

Vedd meg most! Tovább